Open menu
Bekijk hier het Huizenaanbod Download het handboek Verhuizen naar Zeeuws-Vlaanderen

In onze streek worden veel sportieve evenementen georganiseerd, vaak door vrijwilligers met een passie voor sport en hun eigen streek. Reham draagt deze events een warm hart toe en we doen nog wat meer: een aantal van deze evenementen ondersteunen we op verschillende manieren. Nu krijgen we (heel) veel sponsorverzoeken, ook van andere evenementen die niet sport gerelateerd zijn: dat betekent dat we keuzes moeten maken en goed kijken voor wie een evenement is bedoeld, wat het inhoudt en wat het bijdraagt voor de inwoners van ons mooie Zeeuws-Vlaanderen.

Lees meer: Reham sponsort Grote Ronnie Gras van't Sas Kermiskoers

Ga jij ook op vakantie deze zomer? We hopen dat je zorgeloos kunt genieten van je vrije tijd.  Vaak betekent het dat je huis een of meerdere weken onbewoond is, en helaas zijn inbrekers vaak extra actief in de zomerperiode.

Vandaar dat we je graag een aantal tips geven voor simpele maatregelen die je zelf kunt nemen.

Lees meer: Veilig op vakantie: tips om je woning veilig te maken

Er zijn op dit moment 174 inschrijvingen wat enorm veel is voor een eerst editie van een jeugdwedstrijd. De deelnemers komen uit alle windstreken, uit binnen- en buitenland.

Lees meer: VIP arrangement te winnen voor Omloop van de Braakman

De Zeeuwse woningmarkt was in het eerste kwartaal van 2017 erg in trek! Kwartaal cijfers drukken een positieve ontwikkeling uit over het aantal verkochte woningen in Zeeland. In het eerste kwartaal zijn zo'n dertig procent meer woningen verkocht dan in de zelfde periode vorig jaar. In de gemeente Hulst daalden de prijzen met zo'n twee procent. 

Lees meer: Zeeuwse woningmarkt blijft booming

Liefhebbers van wielrennen kunnen op zaterdag 8 april komen genieten van een jeugdklassieker. De eerste Reham | Inzaken Jeugdomloop van de Braakman zal voor heel wat spektakel zorgen met renners van zeer hoog niveau.

Lees meer: Eerste Reham | Inzaken Jeugdomloop van de Braakman

banner stappenplan

banner woonlening

banner verzekeringen

banner notaris

Blijf op de hoogte

Van nieuwe woningen