Tevredenheidsgarantie Wij zijn pas tevreden als jij het bent

We streven naar 100% tevredenheid. Daarom bieden we je een unieke tevredenheidsgarantie. Want hoeveel we ook vertellen over onze professionele dienstverlening, jij bent degene die het in de praktijk ervaart.

We zetten alles op alles om het verkoopproces zo goed en vlot mogelijk te laten verlopen, vanaf ons allereerste contact tot de ondertekening van het koopcontract en zelfs de verhuizing. Wij doen er alles aan om je woning in Zeeuws-Vlaanderen zo goed mogelijk te verkopen. Iedere stap moet perfect zijn. We zijn overtuigd van deze werkwijze en de service die we daarbij bieden. Daar staan we voor 100% achter. Met de Reham Tevredenheidsgarantie onderstrepen we dit. 

We streven naar 100% tevredenheid met onze dienstverlening
Het kan altijd een keer voorkomen dat iemand niet tevreden is. Als dat toch het geval zou zijn, kun je onze overeenkomst ontbinden zonder kosten, opstartkosten of wat voor kosten dan ook, te betalen. Natuurlijk horen we wel graag wat de reden is. Dat helpt ons om onze dienstverlening verder te optimaliseren. De Reham tevredenheidsgarantie geldt voor de hele looptijd van de overeenkomst. Lees wat onze klanten zeggen over Reham.

Meer weten over onze tevredenheidsgarantie? Klik op onderstaande button. 
 

Ja, ik wil meer weten over de Reham tevredenheidsgarantie

Vul hier je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op over onze tevredenheidsgarantie.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van Reham en de Zeeuws-Vlaamse woningmarkt!