Zoekservice Met de Reham zoekservice ben je er als eerste bij!

De woningmarkt zit ook in Zeeuws-Vlaanderen in een stroomversnelling: de belangstelling voor huizen is groot en woningen worden over het algemeen snel verkocht. Dus is het belangrijk om heel snel op de hoogte te zijn als er een woning te koop komt die aan jouw wensen voldoet. 

Natuurlijk vind je op onze website het totale aanbod van woningen in de verkoop. Op de homepage zie je onmiddellijk wat de laatst toegevoegde woningen zijn. En volg ook zeker onze Facebook pagina Reham makelaars en taxateurs; daar zetten we geregeld berichten op van woningen die in de verkoop komen.

Maar Reham doet meer! 

De makelaars van Reham zijn graag jouw extra paar ogen en oren op de Zeeuws-Vlaamse woningmarkt. Wij weten namelijk vaak als eerste of een woning in de verkoop komt. Mocht er een match zijn met jouw woningwensen, dan leggen wij onmiddellijk de link en nemen contact met jou op. Dit doen we in een vroeg stadium: zo heb je een voorsprong op andere woningzoekers. In deze tijden kan een dag al het verschil maken! 

Hoe werkt de Persoonlijke Reham Zoekservice? 

Je neemt telefonisch of per mail contact met ons op en geeft aan dat je interesse hebt in de Reham Zoekservice. We nemen dan een aantal vragen met je door om een goed beeld te krijgen van wat je precies zoekt, waar je precies zoekt, wat je budget is etc. Vervolgens worden deze gegevens opgenomen in onze database en besproken binnen het makelaarsteam. Komen we een woning tegen die aan jouw wensen voldoet, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. 

Zo kijkt er een flink aantal specialisten voor jou mee naar jouw droomhuis! Je zit boven op de woningmarkt en er gaat geen woning meer aan je neus voorbij! 

Heb je jouw droomhuis in het vizier en wil je ondersteuning bij het aankoopproces? Ook dat regelt Reham voor jou met onze aankoop service

Ja, ik wil de Reham Zoekservice inzetten

Vul hier je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op over onze zoekservice.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van Reham en de Zeeuws-Vlaamse woningmarkt!