Verkopen van je huis Kies de verkoopaanpak die het beste bij jou past – al vanaf €1295,-

Wil jij je huis verkopen? Wij regelen het samen met jou: snel én goed met een aanpak die perfect aansluit bij jouw wensen. Wij zijn VBO makelaar* en actief in heel Zeeuws-Vlaanderen: we gaan heel graag voor jou aan de slag!  

We mogen jaarlijks meer dan 200 huizen verkopen. We kennen de huizenmarkt in Zeeuws-Vlaanderen dus door en door en die kennis zetten we graag voor jou in.  

Wat past het beste bij jou? Hoe wil jij je huis verkopen?

Een persoonlijke aanpak staat bij ons op nummer één. Daarom wordt er altijd gekeken naar wat voor jou de ideale verkoopaanpak is. Aangepast aan jouw wensen én budget.  

Wil jij gebruik maken van onze goede service én je huis snel verkopen tegen een goede prijs? Reham regelt het. Onze kracht is de snelheid waarmee we voor je aan de slag gaan. En natuurlijk de verkoopresultaten die we boeken. Afgelopen jaar hebben we 13% van het totaal aan verkochte woningen in Zeeuws-Vlaanderen verkocht. Dat is het resultaat van onze persoonlijke en deskundige aanpak. Reham is marktleider in Zeeuws-Vlaanderen en daar zijn we trots op!  

Is snelheid niet het belangrijkste en wil jij jouw huis verkopen tegen de ultieme verkoopprijs? En ben je bereid om daar wat langer op te wachten? Ook dan heeft Reham de juiste aanpak. Dat begint al bij de voorstellling van jouw woning. Reham pakt uit als dé 3D makelaar van Zeeuws-Vlaanderen! Dat betekent dat woningzoekers onmiddellijk al virtueel, in 3D, door jouw woning kunnen lopen. We worden niet voor niets de meest zichtbare makelaar van Zeeuws-Vlaanderen genoemd… ook onze unieke aanpak op social media zetten we in voor de allerbeste verkoopprijs voor jouw huis.  

Wil jij liever zelf je huis verkopen? Ook dan kun je op onze deskundigheid, ervaring en naamsbekendheid rekenen. Wanneer jij graag een aantal zaken zelf regelt en je zelf tijd en energie wilt stoppen in het verkopen van jouw huis, dan is Reham ’t Zelf interessant voor jou. Zo weet je onmiddellijk waar je aan toe bent en betaal je vooraf een goedkoper én vast tarief. 

Reham opent deuren. Ook voor jou! 

Genoeg opties dus om jouw huis te verkopen met een aanpak die het beste bij jou past, met een bemiddelingstarief dat al start vanaf €1.295,-. Zo realiseren we jouw wensen: een snelle verkoop, een goede prijs en vooral een tevreden gevoel. Daarom werken we met de  Reham Tevredenheidsgarantie. Want ben je toch niet tevreden? Dan kan je onze overeenkomst ontbinden. Zonder kosten!  

Maar ook  ná het tekenen van de verkoopovereenkomst van je huis bieden we je graag wat extra's. En dat waarderen onze klanten! Hoe?  Lees wat onze klanten zeggen over Reham.

Weten wat jouw woning waard is? 

Wil je weten wat jouw huis waard is en wat de mogelijkheden zijn voor verkoop? We komen graag vrijblijvend langs. Je krijgt dan direct een gratis waardebepaling van jouw woning! 

* VBO in Nederland is vergelijkbaar met het BIV in Vlaanderen, het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars

Ja ik wil een afspraak / gratis waardebepaling

Waar woon jij?  

Met meer dan 200 verkochte woningen per jaar mag je er vanuit gaan dat we heel erg goed op de hoogte zijn van de Zeeuws-Vlaamse woningmarkt. 
Benieuwd hoe de woningmarkt in jouw woonplaats ervoor staat en wat Reham Makelaars en Taxateurs daar doet? Bekijk het hier! 

Axel | Hulst | Kloosterzande | Terneuzen | Zaamslag | Sluiskil | Westdorpe | Vogelwaarde

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van Reham en de Zeeuws-Vlaamse woningmarkt!