Open menu
Bekijk hier het Huizenaanbod Download het handboek Verhuizen naar Zeeuws-Vlaanderen
Woning verkopen

Bij het verkopen van uw woning komt meer kijken dan het ophangen van een bordje 'Te Koop'. Vanwege de financiële en juridische aspecten die verbonden zijn aan de verkoop, is het raadzaam een specialist in te schakelen. Reham Makelaars en Taxateurs is zo'n specialist en bemiddelt voor woningen in alle prijsklassen, in heel Zeeuws-Vlaanderen.

De juiste vraagprijs

De verkoop van uw woning begint met het bepalen van de waarde van uw woning. Reham Makelaars en Taxateurs adviseert u vervolgens over de juiste vraagprijs. In de bemiddelingsovereenkomst die wij opstellen leggen wij de onderlinge afspraken vast. Geen moeilijke juridische taal maar gewoon duidelijk: dit kunt u van ons verwachten en dit verwachten wij van u.

'Verliefd worden op uw woning'

Vervolgens gaat Reham Makelaars en Taxateurs voor u aan de slag om uw woning zo snel en zo gunstig mogelijk te verkopen. Hiertoe hebben wij de volgende mogelijkheden:

  • benaderen van woningzoekenden in ons uitgebreide relatiebestand;

  • plaatsen van bord of raamaffiche 'Te Koop';

  • verzorgen van een fotopresentatie van uw woning in onze etalages in Terneuzen en Zaamslag;

  • verzenden van een uitgebreide brochure met kleurenfoto's en plattegronden aan belangstellenden;

  • plaatsen van wervende advertenties in regionale en landelijke woningkranten, zoals de Woningkrant Zeeuws-Vlaanderen;

  • aanbieden van uw woning op de diverse (landelijke) internetsites

  • informeren van alle collega VBO-makelaars over de beschikbaarheid van uw woning.

  • Bij serieuze belangstelling maken wij, altijd in overleg met u, een afspraak voor een bezichtiging. Dergelijke bezichtigingen zijn belangrijk voor aanstaande kopers om een gevoel bij een huis te krijgen. Dit is ook het moment dat iemand daadwerkelijk 'verliefd' kan worden op uw woning.

Tevreden partijen

Als de belangstellenden uw woning willen aankopen, breekt veelal een onderhandelingstraject aan. Wij voeren deze onderhandelingen voor u. En uiteraard altijd samen mét u; u heeft de touwtjes in handen. Vanzelfsprekend streven wij steeds naar een zo gunstig mogelijke verkoopprijs. Zodra u een bod accepteert, wordt de prijs vastgelegd in een koopovereenkomst. Reham Makelaars en Taxateurs verzorgt deze overeenkomst evenals de afspraken bij de notaris. Graag zijn wij aanwezig bij de ondertekening van de overeenkomst; twee tevreden partijen. Dat is de eer van ons werk.

Ja, ik wil graag vrijblijvend contact met Reham Vastgoed

banner stappenplan

banner woonlening

banner verzekeringen

banner notaris

Blijf op de hoogte

Van nieuwe woningen