Open menu
Bekijk hier het Huizenaanbod Download het handboek Verhuizen naar Zeeuws-Vlaanderen

team slider new

Fabian du Puy

Fabian is eigenaar en makelaar bij Reham Makelaars en Taxateurs. Hij woont samen met Dagmar en is vader van Max en Sem. Fabian houdt van wintersport, voetbal en golf. Naast zijn werk bij Reham is Fabian nog voetbaltrainer/ coach jeugd bij de Terneuzense boys. Hij is actief voor Jong Management en Nexus. Klanten vinden Fabian laagdrempelig en ze weten precies wat ze aan hem hebben. Fabian is enthousiast over zijn team. Hij vindt het leuk om met een enorme diversiteit aan woningen en klanten te werken. Dat maakt iedere dag een uitdaging en vooral heel leuk!

Koen Hamelink

Koen is eigenaar van Reham Makelaars en Taxateurs en natuurlijk makelaar. Hij woont samen en is vader van dochter Amelie. HIj houdt van sporten, golf, reizen en lekker eten. Naast zijn werk bij Reham is Koen bestuurslid van stichting Zeeuws & Vlaanderen en commissielid sponsoring Golfvereniging. Klanten vinden Koen aimabel, enthousiast, creatief en een "mensenmens". Koen houdt ervan met een hecht team dagelijks bezig te zijn met mensen en hun (woon)wensen.

Sonja van Broekhoven

Sonja is onze assistent makelaar. Ze is getrouwd met Stefan en moeder van Justin en Tygo en bonusmoeder van Yoran. Sonja houdt van tennis, koken en lezen. In haar vrije tijd vind je haar op zaterdag op de voetbal om naar haar oudste zoon te gaan kijken. Verder houst ze van tennissen bij TC Animo en voor de rest veel gezellige dingen! Ze houdt van lekker eten en drinken en maakt het ook thuis graag gezellig. Het mooiste compliment dat Sonja onlangs van een klant kreeg was dat hij haar zo eerlijk vond en oprecht betrokken. Dit zegt Sonja over het werken bij Reham Makelaars en Taxateurs: "Mijn werk is enorm afwisselend, ik kom in contact met veel verschillende mensen en zie diverse woningen. Over het algemeen maak je mensen echt blij en dat geeft veel voldoening. Mijn collega's zijn top dus ook dat maakt het werken op kantoor leuk."

Jeanette Rosenbrand

Jeanette is Getrouwd met Harold en mama van Loïs en Wessel. Jeanette is makelaar en taxateur bij Reham. Daarnaast helpt ze ook een handje mee op de basisschool van de kinderen. Klanten vinden Jeanette betrouwbaar, snel en klantvriendelijk. Het werken bij Reham Makelaars en Taxateurs doet ze graag omdat ze fijne collega's heeft en ze heeft veel afwisseling in haar werkzaamheden.

Netty Oppeneer

Netty verzorgt de boekhouding van Reham Makelaars en Taxateurs. Ze is getrouwd met Alexander en moeder van mooie dochter Dalina en haar stoere zoon Dylan. Ze houdt ervan leuke dingen te ondernemen met haar familie en vrienden, hardlopen, op reis gaan en nieuwe plaatsen ontdekken en F1 kijken. Naast haar functie bij Reham makelaars en Taxateurs is ze ook nog ouderraadlid Basisschool de Springplank. Klanten vinden Netty doortastend, vriendelijk en nauwkeurig. Dit zegt Netty over het werken bij Reham: "Afwisselend werken met een hoge mate van zelfstandigheid met een enthousiast team waarbij iedere dag verschillend is."

Wendy Strijdonk

Wendy is verantwoordelijk voor de commerciële ondersteuning bj Reham Makelaars en Taxateurs. Ze is getrouwd met Lars, trotse moeder van Amber en Colin. Wendy houdt van Fotoalbums maken, uit eten gaan en een wijntje drinken met vriendinnen.Wanneer ze niet bij Reham werkt dan is ze bezig met wassen, strijken, koken, de kinderen helpen met huiswerk/school. En dan blijft er hopelijk nog wat tijd over voor een serietje op Netflix. Ze probeert altijd behulpzaam te zijn voor de klanten. Ze houdt van de diversiteit aan werkzaamheden, de dankbaarheid van klanten en de leuke relatie met haar collega's.

Ellen Mol

Ellen doet de commerciële ondersteuning bij Reham Makelaars en Taxateurs. Ze heeft een gezellig gezin en brengt haar tijd graag door met hen en met vrienden. Verder houdt ze van boeken lezen en voetbal kijken. De klanten van Reham Makelaars en Taxateurs zeggen dat Ellen vriendelijk, snel en accuraat is. Ze werkt graag bij Reham omdat ze met fijne collega's werkt, een goede afwisseling van werkzaamheden heeft en leuke klantcontacten.