Open menu
Bekijk hier het Huizenaanbod Download het handboek Verhuizen naar Zeeuws-Vlaanderen

In onze streek worden veel sportieve evenementen georganiseerd, vaak door vrijwilligers met een passie voor sport en hun eigen streek. Reham draagt deze events een warm hart toe en we doen nog wat meer: een aantal van deze evenementen ondersteunen we op verschillende manieren. Nu krijgen we (heel) veel sponsorverzoeken, ook van andere evenementen die niet sport gerelateerd zijn: dat betekent dat we keuzes moeten maken en goed kijken voor wie een evenement is bedoeld, wat het inhoudt en wat het bijdraagt voor de inwoners van ons mooie Zeeuws-Vlaanderen.

Het initiatief de Grote Ronnie Gras van ’t Sas Kermiskoers op zondag 3 september is een schoolvoorbeeld van zo’n mooi event! Sas van Gent kent een rijke historie als het om wielersport gaat. Vorig jaar stak een aantal liefhebbers en enthousiastelingen de koppen bij elkaar en werd er voor het eerst sinds 1989 weer een echte koers georganiseerd in Sas: De grote Ronnie Gras van’t  Sas Kermiskoers.

De belangstelling voor en bezoek aan het evenement vorig jaar was overweldigend: geen twijfel dus over de 2e editie in 2017! Inmiddels is de organisatie ondergebracht in een Stichting en wordt de Sasse wielrennerstraditie voortgezet. Het evenement is belangrijk voor Sas van Gent en trekt sportliefhebbers uit heel Zeeuws-Vlaanderen aan. Oftewel: een evenement dat wij graag steunen!

Wij van Reham vinden wielrennen een prachtige sport en veel van onze klanten hebben deze sport als hobby. Elke dag weer komen we op weg van en naar kantoor veel wielrenners tegen; de sport wordt steeds populairder! Na sponsoring van de Jeugdomloop van de Braakman samen met In Zaken Accountants vonden we elkaar weer voor sponsoring van dit sympathieke event dat veel sportliefhebbers een onvergetelijke, sportieve en gezellige dag bezorgt. En we hebben nog een medestander gevonden: het bedrijf Kopwerk, dé fietsdokter van Zeeuws-Vlaanderen.

Wat doen we bij de Ronnie Gras van ’t Sas Kermiskoers?

Samen met InZaken en Kopwerk sponsort Reham een team van ex-prof wielrenners. Dit zijn ze! Johnny Hoogerland, Johan van de Velde, Bart Voskamp, Max van Heeswijk en Maarten den Bakker. Geweldig toch dat deze toppers naar Sas van Gent komen om mee te doen aan deze koers.

Winactie

Deze koers is een super gelegenheid voor een leuke winactie! Want net als InZaken en Kopwerk maken we onze klanten graag blij. Speciaal voor de Ronnie Gras van ’t Sas Kermiskoers geven we gezamenlijk een super prijs weg: 2 wielertenues, een bike fitting en een Meet&Greet met de ex-profs! De actie loopt vanaf donderdag 24/8 op onze Facebook pagina. Nog geen liker? Doe dat dan snel ;)

Wie is Ronnie Gras ook alweer?

Wie is nou eigenlijk de naamgever van deze koers? Ronnie Gras was een heel succesvolle Sasse amateurwielrenner. Hij heeft nooit aan de grote koersen zoals een Tour de France meegedaan, maar hij was in de streek even bekend als de Tour-renners. En Ronnie is nog steeds een zeer verdienstelijk wielrenner! Vorig jaar reed hij op 83-jarige leeftijd mee aan de koers. En Ronnie bevond zich in goed gezelschap: zijn 2 dochters waren de ronde-missen!

Was jij er niet bij vorig jaar? Mis het dit jaar niet. Op zondag 3 september 2017 om 16:00 uur gaat de 2de editie van start!

Check voor meer informatie de website en de Facebook pagina van de Grote Ronnie Gras van ’t Sas Kermiskoers.

banner stappenplan

banner woonlening

banner verzekeringen

banner notaris

Blijf op de hoogte

Van nieuwe woningen