Open menu
Details van Vrijedijk 3

Vrijedijk 3

in

Ijzendijke

Prijs:

€ 595.000,-

Omschrijving

In de polder van IJzendijke, direct aan de grens met België, vind je deze schitterend gelegen boerderij met daarop een vrijstaande woning en diverse schuren (voormalige rundveeboerderij), welke omringd worden door het polderlandschap en de eigen tuin en weide. De totale oppervlakte aan eigen grond is bijna 2 hectare (19.765 m2). Bouwjaar 1926, inhoud 524 m3 en 133 m2 woonoppervlak. De schuren en bijgebouwen hebben een totale oppervlakte van maar liefst 1050 m2!

Indeling:
Zoals op menig boerderij wordt de voordeur zelden gebruikt, dus kom je binnen langs de zijkant van de woning in de bijkeuken met daarin de toiletruimte en toegang tot de sfeervolle woonkeuken met een eenvoudig keukenblok in hoekopstelling v.v. gaskookplaat en een afzuigkap. Aansluitend kom je in de L-vormige woonkamer met tegelvloer, meterkast en 2 grote ramen die uitzicht geven op het landschap. Tussen de woonkamer en de keuken vind je de hal met “voordeur”, de kelder en de trap naar de verdieping. In de aanbouw, aan de andere zijde van de bijkeuken bevindt zich de berging met zolderverdieping, witgoedaansluitingen en de kleine badkamer met wastafel en douche. Achter de aanbouw staat de garage.

1e verdieping:
Royale overloop met dakraam en vaste kasten en de 3 slaapkamers. De indeling is aan de hand van lichte scheidingswanden, dus je kan deze verdieping nog eenvoudig naar wens herinrichten.

De boerderij heeft verder nog diverse bijgebouwen, waaronder 3 grote schuren en een kleine berging. Daarnaast is er voormalige mestopslagplaats (2 sleufsilo’s) en ligt er achter de woning en schuren nog een royale weide van ca 1,5 hectare!

De woning is verder v.v. (hard)houten kozijnen met grotendeels dubbele beglazing, deels rolluiken en centrale verwarming (HR combi 2013). De daken van schuren zijn asbesthoudend (er is op dit moment geen wetgeving in NL die verplicht tot verwijdering).

Op zoek naar een plek om paarden of andere dieren te houden. Dit is dé ideale plek, dus maak snel een afspraak voor een bezoek!

Tip: Rijd eerst een keer langs de boerderij om de prachtige locatie te ontdekken!

VANAF PRIJS € 595.000,- k.k.

Kenmerken

Vrijedijk 3
4515 SM
vrijstaande woning
1926
3
3
19765 m2
133 m2
524 m3
€ 595.000,-

Extra gegevens

nee
ja
nee
nee
nee

Omgeving

Wilt u meer weten?

Wilt u meer weten? Vul dan onderstaand formulier in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Liever direct contact?
+31-115-432514 / info@reham.be

banner stappenplan

banner woonlening

banner verzekeringen

banner notaris

Blijf op de hoogte

Van nieuwe woningen